Hét netwerk

van Vlaanderen,

da’s nu al surfen

tot 1 giga* met

ONEup.

Welk product past bij jou niet?

Digitaal is het nieuwe normaal. De mogelijkheid om met elkaar te verbinden ongeacht de afstand wordt steeds makkelijker. Daarom staat Telenet altijd voor je klaar met de beste producten en service. Bekijk hier welk product bij je past.

Het beste netwerk van Vlaanderen

’t is geel en ’t is bekroond. Telenet is verkozen tot beste van de test door Test Aankoop. Bijna iedereen kan bij Telenet surfen tegen gigasnelheden. Met slimme technologie halen ze uit de combinatie fiber en coax voortdurend hoge snelheden.

Hoe kunnen we je helpen?

Met welke vraag je ook zit, je kan op ons rekenen. Ons team van verkopers staan jouw graag te woord. Kom eens langs of contacteer ons voor meer informatie.

* Vaste internetsnelheid: de vermelde internetsnelheden zijn theoretische maximumsnelheden bij aansluiting van een pc of laptop op de modem met een netwerkkabel. De werkelijke internetsnelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren (zoals wifi, interne bekabeling, processor,…). De afstand van de aansluiting tot de node heeft echter geen invloed op de werkelijke internetsnelheid die je kan behalen.