Gepassioneerd over technologie sinds 1992.

Onze medewerkers hebben deskundige kennis in het repareren en onderhouden van allerlei soorten computers, en we zijn zeer flexibel in het oplossen van elk probleem, wanneer je ons maar nodig hebt.

Laptops & desktops

Op zoek naar een laptop of desktop? Kies uit ons ruim assortiment met verschillende doeleinde. Niet zeker wat bij jouw wensen past, kom dan zeker langs in onze winkel

Webshop

Opzoek naar al de promoties of gevonden wat je graag wilt? Koop direct online in onze webshop en laat het bij jouw thuis of in de winkel leveren.

Telenet

Overal in huis zorgeloos en supersnel surfen voorzien we voor jou met het internet van Telenet. Kies voor een alles-in-één of stel zelf je bundel samen.

Hoe kies je nu de juiste laptop?

Veel mensen vragen zich af welke laptop ze nu moeten kiezen. Er zijn namelijk gigantisch veel verschillende modellen en maten. Wij hebben geprobeerd onze toestellen op te delen in makkelijk te begrijpen categorieën.

Ultrabooks

Deze laptops zijn zeer dun en licht. Ze zijn ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en toch een krachtige laptop willen.

Bekijk onze ultrabooks

Gaming laptops

Deze laptops zijn speciaal ontworpen voor gamers. Ze zijn krachtig genoeg om de nieuwste games op hoge instellingen te spelen.

Bekijk onze gaming laptops

2-in-1 laptops

Deze laptops hebben een touchscreen en kunnen omgevormd worden tot tablet. Ideaal voor mensen die graag hun laptop en tablet willen combineren.

Bekijk onze 2-in-1 laptops

Multimedia laptops

Deze laptops zijn ideaal voor mensen die een laptop nodig hebben voor dagelijks gebruik. Ze zijn niet zo krachtig als gaming laptops.

Bekijk onze multimedia laptops

Apple Macbook

Apple Macbook laptops zijn zeer populair. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk en hebben een mooi ontwerp.

Bekijk onze Apple Macbooks

Microsoft Surface

Microsoft Surface toestellen zijn ideaal voor mensen die graag hun laptop en tablet willen combineren. Ze hebben een mooi ontwerp en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Bekijk onze Microsoft Surface's

Ons team staat klaar om al uw vragen over Telenet te beantwoorden.

Om meer te weten te komen over de diensten die Telenet aanbiedt en hoe je er gebruik van kunt maken, neem je contact op met een van onze Telenet-adviseurs. Hij of zij zal u graag helpen met uw vragen over bestaande of nieuwe abonnementen, technische ondersteuning, het omruilen van telefoons, het genieten van promoties en het behouden van uw klantenstatus.

Hebt u vragen over onze diensten of wilt u een specifieke vraag bespreken, neem dan gerust contact met ons op via info@telenet.center of maak een afspraak met een van onze adviseurs op het nummer 089/46 92 92.

Enkele tevreden klanten

Zonder onze tevreden en trouwe klanten staan we nergens. Zowel particulieren als zelfstandigen en kleine ondernemingen. In welke sector je ook werkt en met welk probleem je ook zit, wij hebben voor jou een oplossing op maat.

Eurofresh
Plus Construct
Gebroeders Verduyckt
Jan Tyskens
Autobedrijf Gielkens
Drijkoningen bvba

We hebben ons bedrijf gebouwd op klantenservice

Sinds 1992 zijn we gegroeid van een bescheiden 64 vierkante meter tot de huidige omvang van meer dan 800 vierkante meter. Als familiebedrijf zijn we trots op onze toewijding aan het helpen van onze klanten bij het vinden van de juiste producten voor hun behoeften. Wij behandelen elke klant als een geëerde gast in ons huis en bieden een persoonlijke service die ongeëvenaard is door elke andere computerwinkel in de omgeving. Onze medewerkers zijn vriendelijk en deskundig, en zij kunnen u helpen met alles van eenmalige reparaties tot op maat gemaakte computers.

De toevoeging van het Telenet Center in 2007 maakte het voor ons noodzakelijk om opnieuw uit te breiden, maar we zijn onze klanten bijna zonder onderbreking blijven bedienen. In 2012 breiden we opnieuw uit, de 400 vierkante meter winkeloppervlakte die ontstond, is de dag van vandaag nog steeds volledig in gebruik.

Maak kennis met
onze familie

Wij zijn een familiebedrijf en dat is te zien in onze manier van werken. We zijn trots op onze toewijding aan het helpen van onze klanten bij het vinden van de juiste producten voor hun behoeften.

 • Bart Vanderwegen

  Medeoprichter / Bestuurder

 • Sabrina Baeten

  Medeoprichter / Bestuurder

 • Sven Vanderwegen

  Systeembeheerder

 • Iris Vanderwegen

  Marketing verantwoordelijke