Webdesign

Een website laten bouwen ? Dan bent u bij VBC aan het juiste adres.

VBC bouwt stijlvolle websites. Wij scheppen sfeer met een creatief accent. Wij zorgen ervoor dat uw website scoort bij google. Bij ons kunt u terecht voor webdesign (xhtml, flash, css), webhosting (mysql, php), seo (search engine optimalisation), advies en het registreren van domeinnamen.

Het doel van de opdracht staat centraal bij ons Zit u met een hoop vraagtekens over hoe u met uw bedrijf of organisatie het internet kan gebruiken om uw diensten of producten te promoten of te verbeteren? Neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen met u een degelijke internetstrategie kunnen uitwerken. Niet elke website is even uitgebreid. Daarom kan u een keuze maken in de verschillende hostings pakketen.

Heeft u specifieke wensen, die niet binnen één van onze hostingpakketten vallen? Dan stellen wij graag een hostingpakket op maat voor u samen op basis van uw wensen. U kan vrijblijvend een offerte aanvragen door ons contactformulier in te vullen. Zodra wij het formulier ontvangen hebben , nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor uw website op maat.

Webhosting

VBC biedt professionele webhosting en hostingsproducten tegen betaalbare prijzen

Onze verschillende oplossingen beantwoorden aan de noden zowel van starters als van professionele en meer geavanceerde gebruikers. Naast webhosting oplossingen bieden wij u tevens de mogelijkheid om uw eigen mailboxen (bijv. voornaam.naam@uw.bedrijf.be) op te zetten. Deze mailboxen zijn toegankelijk zowel via Webmail als via POP3.

VBC- Webhosting biedt u een veilige plaats voor uw website aan een zeer aantrekkelijke prijs. Elk pakket biedt ruim voldoende opslagruimte voor uw website of andere losse bestanden (documenten, foto's, ...). VBC-Webhosting is de basis van elk geslaagd webproject.

Uw voordelen